USA: Familie fant én million dollar på veien

Emily Schantz forteller til CNN-søsterkanalen WTVR at familien fra Virginia i USA var på en lengre kjøretur da de observerte en bil foran dem som gjorde en brå unnamanøver for å unngå å kjøre på noe i veien. Deres bil traff gjenstanden som viste seg å være en hvit sekk.

Familien trodde det var en sekk med søppel, og puttet den og en lignende sekk de så i veikanten rundt fem meter unna i sin pickup.

Kart

– Inne i sekken var det plastposer merket med «cash vault», sier Schantz.

Da ringte de sheriffkontoret i Caroline County. Ifølge CNN rådførte de seg med en betjent de gikk i kirken sammen med, som rådet dem til å kontakte sheriffkontoret.

Betjent Scott Moser forteller til CNN at de dro for å undersøke saken.

– Vi fastslo at det faktisk var kontanter. De var fordelt på to sekker og totalt var det nær én million dollar, sier han.

KONTOR: Major Scott Moser og sheriff Tony Lippa ved Caroline County sheriff-kontor. Foto: CAROLINE COUNTY SHERIFF’S OFFICE

De indre plastposene skal ha hatt noe informasjon om hvor de skulle ha vært levert. Sheriffkontoret undersøkte saken før de overleverte sekkene til det amerikanske postvesenet, som nå undersøker saken og forsøker å få pengene fram til deres rette eiere.– Hvem som faktisk eier pengene og hvor de skulle, det har vi ikke gått ut med, sier Moser til CNN og legger til:

– Det sier mye om familiens karakter og støpning. Jeg er sikker på at det var en vanskelig avgjørelse. Det er nesten én million dollar i kontanter. Men de gjorde det rette.

Bildene CNN har fått fra sheriffkontoret viser to hvite lerret-sekker holdt sammen med en belte-lignende reim i toppen.

KILDE: VG

Categories: Norsk

Leave A Reply

Your email address will not be published.